Tesla Model 3 Performance Full Detail inclusief Glascoating

  • by
Glascoating Tesla

Wij zeggen het wel vaker: GlanzDetail mag ondertussen gezien worden als een ware Tesla car detailing specialist. We hebben al diverse kleuren en uitvoeringen voor een uitgebreide “Tesla aanpak” bij ons gehad.

Deze keer hebben wij de snelste variant van de Model 3: de Performance voor een aantal dagen op bezoek gehad. Geen exemplaar van een paar weken oud deze keer. Nee dit exemplaar rijd sinds begin 2019 al op de Nederlandse wegen.

Naast speciale aandacht deze keer voor de chromen raamomlijsting en deurgrepen, hebben wij ook diverse vlekken (onder andere van spijkerbroeken) uit het witte interieur gehaald. Om herhaling te voorkomen zijn de stoelen en achterbank ontvet en behandeld met een speciale SiO2 coating, welke optimale bescherming aan de vegan lederen bekleding geeft.

Het witte lakwerk hebben wij gepolijst, op glans gebracht en voorzien van een cquartz glascoating. De ramen zijn voortaan waterafstotend d.m.v. de daartoe bestemde coating. De 20 inch velgen zijn gereinigd, ook voorzien van een coating, net zoals de rode Tesla remklauwen.

Wilt u dit nou ook voor uw Tesla of ander merk auto? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.